Zašto mi ne radi mi CARNET internet?

CARNet internet radi preko CARNet servera te su za neometan rad potrebni ispravni AAIEdu podaci.

Svakako prvo s CARNetom provjerite imate li valjani AAI@EduHr račun (korisničku oznaku). Bez valjanog računa internet vam neće raditi.

Ako je račun izmjenjen (nova lozinka ili korisničko ime), potrebno je spojiti se na moj.iskon.hr te u "Carnet spajanje više uređaja" pod izbornikom "Moje usluge" odabrati "Routed" i ponovno upisati korisničke podatke.

Je li vam odgovor pomogao?

Povezani sadržaji

Ova greška prikazuje se kod neočekivanog prikaza internet stranice i uzrokovana je neočekivanim radom internet stranice na koju pristupate. Samim time Vaša internet veza nije uzrok poteškoća s kojima se susrećete, a u ovom slučaju ne možete puno učiniti nego pričekati nekoliko minuta i onda osvježit...

Detaljnije

Je li vam odgovor pomogao?

Abuse (eng. zloupotreba)

Engleska riječ abuse [abjuz] znači zloupotreba, a u žargonu Interneta označava zloupotrebu Internet servisa, tj. kršenje pravila ponašanja na Internetu (netiquette), kao i uvjeta korištenja za koje prilikom sklapanja ugovora o korištenju usluga korisnici potpisuju da će ih poštivati.

Detaljnije

Je li vam odgovor pomogao?

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Za više detalja provjerite našu Politiku kolačića.

Izmjena postavki
  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.