Kako mogu koristiti svoju snimalicu?

Iskon.Snimalica 24/7 dodatna je usluga u sklopu Iskon.TV-a. Omogućuje:

  • snimanje sadržaja na zahtjev (na preko 100 kanala), ukupnog trajanja 1000 minuta.
  • kontinuirano (automatsko) snimanje programa na gotovo 40 kanala označenih u programskom vodiču, 168 sati (7 dana) unatrag. Sadržaj snimljen kontinuiranom snimalicom ne ulazi u kvotu od 1000 minuta dostupnu za snimanje na zahtjev. 

Popis TV kanala koji se snimaju na zahtjev ili kontinuirano

Snimanje

Kako bi postavili emisiju za snimanje, pritisnite tipku [EPG] na daljinskom upravljaču, i kroz sučelje programskog vodiča navigirajte do željene emisije.

Snimalica1_ng_responsive_full

Emisija je dostupna za snimanje ako ima oznaku Moguće snimiti.
Pritisnite tipku [OK] (opcije), i u izborniku odaberite "Snimi". Sustav će vas tada informirati o raspoloživom prostoru za snimanje, i tražiti će potvrdu snimanja koje obavljate pritiskom na tipku [OK].

Snimalica2_ng_responsive_full
Snimalica3_ng_responsive_full

Jednom snimljena, emisija vam je na raspolaganju sljedećih deset dana, nakon čega se automatski briše.
Popis planiranih snimki možete naći u izborniku Snimalica.

Snimalica4_ng_responsive_full
Snimalica5_ng_responsive_full

Ako se predomislite i želite poništiti planirano snimanje, odaberite neželjenu snimku unutar izbornika "Otkaži" i pritiskom na tipku [OK] će vam se ponuditi izbornik s opcijom za brisanje.

Snimalica6_ng_responsive_full

Snimanje serijala

Gleda vam se omiljeni serijal, ali nemate vremena dočekati svaku emisiju? Iskon.Snimalica vam omogućava snimanje kompletnog serijala kroz nekoliko laganih koraka. Kako bi postavili snimanje serijala, pritisnite tipku [EPG] na daljinskom upravljaču, i kroz sučelje programskog vodiča navigirajte do prve slijedeće epizode željene emisije. Pritisnite tipku [OK] (opcije), i u izborniku odaberite Snimi serijal. Nakon toga će Iskon Snimalica automatski snimati daljnje epizode željenog serijala. Za snimanje serijala vam je na raspolaganju 1000 minuta. Snimke traju 10 dana te će nakon isteka toga vremena biti automatski izbrisane. Ukoliko zapunite prostor za snimanje serijala prije isteka 10 dana sustav će automatski obrisati najstariju epizodu kako bi snimio novu.

Pregled snimki

Kako biste pregledali snimljene emisije, pritisnite tipku [Menu]/[Portal] na daljinskom upravljaču i odaberite Snimalica izbornik. Uđite u Snimke i pokrenite željenu snimku pritiskom tipke [OK] te odabirom opcije Gledaj.

Snimalica7_ng_responsive_full
Snimalica8_ng_responsive_full
Snimalica9_ng_responsive_full

Za zaustavljanje pokrenute snimke, pritisnite tipku Stop.

Odabirom opcije Obriši možete obrisati već pogledane snimke te osloboditi prostor za snimanje.

Kontinuirana snimalica

Ako imate zakupljenu uslugu Iskon Snimalice, možete u svakom trenutku pogledati zadnjih 168 sata (7 dana) sadržaja emitiranih na programima koji su označeni u programskom vodiču (EPG).
Da biste pokrenuli snimku pritisnite tipku [EPG] i u programskom vodiču navigirajte do emisije koju želite pokrenuti (emisije koje su snimljene i koje se mogu pokrenuti označene su svijetlo plavom bojom u programskom vodiču) i pritisnite tipku play kako bi je pokrenuli.

Snimalica10_ng_responsive_full

Ukoliko želite snimku pogledati i nakon isteka od 168 sati, možete je pohraniti unutar prostora koji su vam na raspolaganju u sklopu Iskon Snimalice.
Da biste pohranili snimku, pritisnite tipku [OK] i odaberite Spremi snimku emisije.

Snimalica11_ng_responsive_full
Snimalica12_ng_responsive_full

Prikazati će vam se preostalo raspoloživo vrijeme snimanja. Pritisnite [OK] kako biste potvrdili spremanje.

Bilješke

Bilješke služe za postavljanje oznake vremena unutar određene snimke. Kada gledate snimku, i želite je prekinuti, bilješke vam omogućavaju da nastavite gledati snimku gdje ste stali, bez potrebe da premotavate cijeli sadržaj.
Da biste postavili bilješku, dok traje snimka pritisnite plavu tipku (Napravi bilješku ) na daljinskom upravljaču. To će napraviti vremensku bilješku. Kako biste pokrenuli snimku od postavljene bilješke, pokrenite snimku i pritisnite zelenu tipku (Prikaži bilješke ) - to će otvoriti popis bilješki i odaberite željenu pritiskom na [OK].
Jedna snimka može imati ukupno pet različitih bilješki.

Je li vam odgovor pomogao?

Povezani sadržaji

Programski vodič ažurira se svakodnevno. U sučaju da vam se EPG ne prikazuje, resetirajte Iskon. TV prijamnik gašenjem iz struje i ponovnim paljenjem ili kroz sučelje Iskon. TV prijamnika (u izborniku Postavke potrebno je odabrati Ponovno pokretanje sustava).

Detaljnije

Je li vam odgovor pomogao?

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Za više detalja provjerite našu Politiku kolačića i Impressum.

Izmjena postavki
  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.