Fiskalna blagajna

U slučaju kvara uređaja, prijavljujete ga na broj 0800 6320. Ako telefonska podrška ne uspije otkloniti kvar udaljeno, sljedeći kalendarski dan vrši se zamjena uređaja na adresi korisnika.

Detaljnije

Je li vam odgovor pomogao?
Iskon fiskalnu blagajnu nije moguće otkupiti. Jedino što se može jednokratno kupiti jest dodatna oprema (auto punjač, zidni nosač, stolni nosač, kartica za identifikaciju, RFID silikonska narukvica, RFID privjesak).

Detaljnije

Je li vam odgovor pomogao?
Web aplikaciji se pristupa preko web adrese https://blagajna. iskon. hr/ s korisničkim imenom i lozinkom koju dobivate prilikom instalacije.

Detaljnije

Je li vam odgovor pomogao?
U cijenu mjesečne naknade uključen je uređaj koji objedinjuje tablet, aplikaciju za izdavanje računa i pisač u jednom, pristup web aplikaciji, usluga i podrška.

Detaljnije

Je li vam odgovor pomogao?
Nakon podnošenja zahtjeva, naš partner će vas kontaktirati kako bi vas obavijestio o dokumentima koje trebate dostaviti e-mailom ili poštom na adresu partnera te kako bi dogovorio datum instalacije na vašoj lokaciji. Nakon što dostavite potrebnu dokumentaciju našem partneru (FINA certifikat, cjenik...

Detaljnije

Je li vam odgovor pomogao?

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Za više detalja provjerite našu Politiku kolačića i Impressum.

Izmjena postavki
  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.