Kako da se registriram na Jumbo?

Kako bi mogli koristiti Jumbo usluge potrebno je prvo registrirati se za korištenje usluga.

Registrirati se možete ovdje. Više informacija o tome kako se registrirati za korištenje usluga možete pronaći ovdje.

Je li vam odgovor pomogao?

Povezani sadržaji

Potrebno je prvo kliknuti na navedenu mapu ili datoteku kako bi se ona označila i potom trebate s desne strane kliknuti na „Podijeli". Potom će vas tražiti da unesete ime dijeljenja. Možete unijeti proizvoljan izraz, preporučujemo da unesete ime mape koju dijelite. Na kraju vas traži da unesete email...

Detaljnije

Je li vam odgovor pomogao?
Lozinku možete resetirati tako da na naslovnoj stranici Jumbo servisa kliknete opciju „Prijava". Na dnu padajućeg izbornika se pojavi mogućnost da kliknete na „Zaboravio sam lozinku". Nakon što kliknete na „Zaboravio sam lozinku" otvorit će vam se novi prozor gdje vas traži da upišete vašu mail adresu...

Detaljnije

Je li vam odgovor pomogao?
Jumbo Free Box usluge su dostupne samo korisnicima iz zemalja regije; Hrvatska, BiH, Slovenija i Srbija. U ostalim državama navedene besplatne usluge nisu dostupne. Iz tog razloga Vam je blokiran pristup Jumbo Free Box usluzi.

Detaljnije

Je li vam odgovor pomogao?

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Za više detalja provjerite našu Politiku kolačića i Impressum.

Izmjena postavki
  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.