Kako da podesim Let's encrypt SSL na svojem hostingu?

Kao korisnik Iskon hostinga možete koristiti besplatan certifikat za osiguravanje Vaše domene – Let's
Encrypt, koji omogućava sigurno surfanje vašom web stranicom. 

Napomena: Kako biste na Vašoj domeni mogli koristiti certifikat, potrebno je pod 'Hosting Settings' omogućiti
opciju 'SSL/TLS support'

  1. Na Plesk sučelju pod 'Websites & Domains' odaberite 'Let's Encrypt'
  2. Upišite e-mail adresu na koju želite da Vam dolaze obavijesti za sami certifikat te potvrdite s 'Install'
  3. Nakon što je certifikat instaliran, potrebno ga je odabrati pod 'Hosting Settings' iz padajućeg izbornika 'Certificate' odabrati ispravni certifikat
Je li vam odgovor pomogao?

Povezani sadržaji

Ova greška prikazuje se kod neočekivanog prikaza internet stranice i uzrokovana je neočekivanim radom internet stranice na koju pristupate. Samim time Vaša internet veza nije uzrok poteškoća s kojima se susrećete, a u ovom slučaju ne možete puno učiniti nego pričekati nekoliko minuta i onda osvježit...

Detaljnije

Je li vam odgovor pomogao?
Preko Plesk sučelja možete promijeniti verziju ASP. NET-a tako da pod 'Websites & Domains' odaberete 'ASP. NET Settings'Na slijedećoj stranici odaberete 'Change Version'. Odaberete jednu od ponuđenih verzija i potvrdite s 'Apply'.

Detaljnije

Je li vam odgovor pomogao?

Ako je Vaša web stranica zaražena zloćudnim programom ili kodom velika vjerojatnost je kako će posjetiteljima antivirusni program dojaviti upozorenje i u nekom obliku spriječiti ulazak na stranicu. Detlje pročitajte u članku.

Detaljnije

Je li vam odgovor pomogao?

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Za više detalja provjerite našu Politiku kolačića.

Izmjena postavki
  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.