Zašto mi oscilira ping dok igram igru?

Varijacije u pingu imaju dva najčešća uzroka, a to su usporenost interneta (latencija) i usporenost servera ili hosta igre.

Najjednostavniji način da odredite koji je uzrok je da napravite trace route komandu kroz prozor naredbenog retka (Command prompt). Komanda koju je potrebno upisati je "tracert x.x.x.x" gdje je x IP adresa servera ili hosta igre. Naredbeni redak izbaciti će popis konekcija između vašeg uređaja i servera igre te gdje dolazi do visokog pinga.

Ako se visoki ping pojavljuje na Iskonovim serverima, potrebno je sačuvati rezultate trace route komande i poslati nam na pomoc@iskon.hr kako bismo utvrdili uzrok smetnje.

Ako i ovo ne pomogne, svakako nas kontaktirajte kako bismo riješili poteškoću u što kraćem roku!

Je li vam odgovor pomogao?

Povezani sadržaji

Ova greška prikazuje se kod neočekivanog prikaza internet stranice i uzrokovana je neočekivanim radom internet stranice na koju pristupate. Samim time Vaša internet veza nije uzrok poteškoća s kojima se susrećete, a u ovom slučaju ne možete puno učiniti nego pričekati nekoliko minuta i onda osvježit...

Detaljnije

Je li vam odgovor pomogao?

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Za više detalja provjerite našu Politiku kolačića i Impressum.

Izmjena postavki
  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.