Koji mi je PIN za Iskon.TV?

PIN za Iskon.TV možete pronaći na pozdravnom pismu koje ste zaprimili pri instalaciji usluge. Također, isti možemo ustupiti telefonskim putem ili u pisanom obliku.

Telefonski

Ako želite da vam podatke ustupimo telefonskim putem potrebno je ispunjenje sljedećih uvjeta:

  1. Poziv je ostvaren preko kontakt broja navedenog u sustavu
  2. Poziv je ostvaren s kontakt osobom navedenom u sustavu
  3. Izvršena je dodatna autorizacija korisnika putem OIB-a ili JMBG-a

Možete nas kontaktirati svaki dan na naš besplatni broj 0800 6320. Naša Tehnička podrška radi 0-24.

Mailom

Ako želite Vaše podatke u pisanom obliku potrebno je da se javite kolegama na Odjel Održavanja korisničkih računa. Zbog sigurnosti Vaših podataka, odjel Održavanja korisničkih računa je ovlašten proslijediti vam iste pismenim putem.
Potrebno je poslati zahtjev na mail adresu prijava@iskon.hr te u privitak staviti kopiju osobne iskaznice. Također, kolegama se možete se javiti i putem faksa na broj 016000777.

Je li vam odgovor pomogao?

Povezani sadržaji

Programski vodič ažurira se svakodnevno. U sučaju da vam se EPG ne prikazuje, resetirajte Iskon. TV prijamnik gašenjem iz struje i ponovnim paljenjem ili kroz sučelje Iskon. TV prijamnika (u izborniku Postavke potrebno je odabrati Ponovno pokretanje sustava).

Detaljnije

Je li vam odgovor pomogao?

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Za više detalja provjerite našu Politiku kolačića i Impressum.

Izmjena postavki
  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.