Uputa za upravljanje korisničkim profilima

Iskon.TV usluga omogućava vam postavljanje dodatnih korisničkih profila, za sve ukućane, koji se mogu prilagoditi individualnoj potrebi. Za svaki profil možete mijenjati naziv, definirati zasebni popis kanala i podešavati stavke roditeljske zaštite.

Uputa

Dodavanje profila

Za dodavanje dodatnog korisničkog profila, otvorite izbornik Postavke.

Dodavanje_profila_01

U kategoriji "TV sučelje" odaberite "Uredi korisnike".

Dodavanje_profila_02
Dodavanje_profila_03

Zatim kliknite na "Dodaj novog korisnika".

Dodavanje_profila_04

Unesite željeno korisničko ime putem daljinskog upravljača (tipkovnica funkcionira kao kod pisanja SMS-ova na mobitelu).

Unos korisnika potvrdite tipkom [OK].

Dodavanje_profila_05

Promjena imena

  1. Za promjenu imena otvorite izbornik "Postavke" i u kategoriji "TV sučelje" odaberite "Uredi korisnike" te na trenutnom korisniku pritisnite [OK]. Potom odaberite "Promjena imena korisnika".
  2. Napomena: promjena imena obavlja se na trenutno aktivnom profilu. Za promjenu imena drugog profila potrebno je ulogirati se u njega i onda napraviti promjenu.
  3. Promijenite ime u željeno i potvrdite pritiskom na [OK].

Brisanje profila

  1. Kako biste obrisali nepotrebne profile, otvorite izbornik "Postavke" i u kategoriji "TV sučelje" odaberite "Uredi korisnike" te na željenom korisniku pritisnite [OK]. Potom odaberite "Briši korisnika".
  2. Brisanje potvrdite tipkom [OK].

Promjena korisnika

  1. Kako bi se prebacili s jednog korisničkog profila na drugi, otvorite izbornik "Postavke" i u kategoriji "TV sučelje" odaberite Promijeni korisnika.
  2. Potvrdite s [OK] da želite promijeniti korisnički profil, nakon čega će vas dočekati početni ekran Iskon.TV-a gdje ćete odabrati željeni profil i po potrebi unijeti PIN za njega.
  3. Nakon odabira korisničkog profila sučelje Iskon.TV-a nanovo će se učitati, nakon čega ćete se naći u novom profilu.
  4. Nakon gašenja Iskon.TV uređaja dostupan će biti samo profil koji je bilo prijavljen, ako želite koristiti neki drugi profil potrebno je pritisnuti tipku Back da se prikažu svi dostupni profili.
Je li vam odgovor pomogao?

Povezani sadržaji

Programski vodič ažurira se svakodnevno. U sučaju da vam se EPG ne prikazuje, resetirajte Iskon. TV prijamnik gašenjem iz struje i ponovnim paljenjem ili kroz sučelje Iskon. TV prijamnika (u izborniku Postavke potrebno je odabrati Ponovno pokretanje sustava).

Detaljnije

Je li vam odgovor pomogao?

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Za više detalja provjerite našu Politiku kolačića i Impressum.

Izmjena postavki
  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.