Popis programa obuhvaćenih Snimalicom

„Snimanje na zahtjev“ znači da možete postaviti snimanje pojedinih emisija ili cijelog serijala (snimit će se sve epizode koje su trenutno dostupne u programskom vodiču). Snimljeno lako pronađete na nultom kanalu klikom na "moj sadržaj" ili unutar Snimalice.

„Kontinuirano snimanje“ znači čak i kada vi ne snimate, Iskon.TV iz dana u dan kontinuirano snima sadržaj (programi koji se kontinuirano snimaju označeni su crvenom točkicom u programskom vodiču - EPG). Sve što ne stignete pogledati u trenutku kada se emitira, možete pogledati naknadno.

Je li vam odgovor pomogao?

Povezani sadržaji

Programski vodič ažurira se svakodnevno. U sučaju da vam se EPG ne prikazuje, resetirajte Iskon. TV prijamnik gašenjem iz struje i ponovnim paljenjem ili kroz sučelje Iskon. TV prijamnika (u izborniku Postavke potrebno je odabrati Ponovno pokretanje sustava).

Detaljnije

Je li vam odgovor pomogao?
Provjerite jeste li greškom uključili samo određenu kategoriju kanala (nacionalni, dokumentarni itd. ). Pritisnite na Iskon. TV daljinskome upravljaču strelicu za desno i odaberite kategoriju Svi kanali.

Detaljnije

Je li vam odgovor pomogao?

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Za više detalja provjerite našu Politiku kolačića i Impressum.

Izmjena postavki
  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.