Zašto ne mogu spojiti vlastiti router? / Kako mogu spojiti vlastiti router?

Iskon paketi usluga nude brzi, širokopojasni pristup internetu putem aDSL, VDSL i Fiber tehnologije.

Usluga Iskon Interneta specifična je po tome što krajnji korisnik ne mora samostalno podešavati uređaj (router) za spajanje na internet. Routeri koje Iskon korisnicima daje na korištenje samostalno se konfiguriraju, odnosno s Iskonova servera povlače konfiguracijski paket.

Svi Iskon internetski paketi (osim onih iz Carnet ponude) dolaze u „Routing modu” (način povezivanja prilikom kojeg se router samostalno spaja na internet, bez potrebe za ručnim pokretanjem konekcije). Zbog toga krajnji korisnik ne treba korisničko ime ni lozinku za spajanje na internet, već odmah nakon što router obavi autokonfiguraciju može neometano pristupati internetu.

U slučaju da vam iz nekog razloga ipak treba „Bridge mode” (način povezivanja na internet prilikom kojeg je potrebno ručno pokrenuti konekciju) – zahtjev za promjenom možete poslati putem korisničkih stranica moj.iskon.hr. Potom ćemo vam podesiti bridge mode i, putem kontakt broja i nakon autorizacije, predati potrebne PPPOE podatke.

Je li vam odgovor pomogao?

Povezani sadržaji

Ako planirate izraditi ili ste već izradili web stranicu putem PHP, Perl, Python, Ruby ili CGI skriptiranja uz MySQL, vaše web stranice najbolje će se ponašati ako su smještene na Linux serverima.

Ako želite napraviti blog ili Internet trgovinu (WebShop) ili pak želite dizajnirati jednostavne web stranice, vjerojatno će Vam Linux hosting biti jednostavniji za korištenje.

Također, najpoznatiji open source CMS sustavi za izradu i ažuriranje web stranica kao što su Wordpress i Joomla namijenjeni su za rad na Linux platformi i na njoj rade bez ikakvih prilagodbi.

Pročitajte više u članku.

Detaljnije

Je li vam odgovor pomogao?

Vrsta Web hosting platforme ovisi o potrebama vaše web stranice.

Ako planirate izraditi ili ste već izradili web stranicu u nekoj od Windows tehnologija npr.:

  • ASP.NET
  • Microsoft Access ili Microsoft SQL Server (MSSQL)

tada je potrebno izabrati Windows Web Hosting paket.

Detalje pročitajte u čanku.

Detaljnije

Je li vam odgovor pomogao?

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Za više detalja provjerite našu Politiku kolačića.

Izmjena postavki
  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.